11.04.2006 г., 20:15 ч.

Раздяла 

  Поезия
855 0 1
Събуди ме преди да си тръгнеш.
Не изчезвай просто така.
Знам, че мразиш сбогуването,
но нека не става така.
За последно ще зърна лицето ти
като призрачна сянка в нощта
и безмълвно ще се сбогуваме,
и безмълвно ще възроптя.
Но ти продължавай, не спирай, не се обръщай назад.
Прави се, че не разбираш, прави се, че просто спя!

© Лоло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??