1.03.2011 г., 20:18 ч.

Раздяла 

  Поезия
586 0 1

Не валеше. Даже облачно не бе.

И не бе студено.

Един прекрасен януарски ден,

по-топъл от септември.

 

И даже сянка слънцето не скри,

Дори не бе пред мръкване...

Аз мълчах, мълчеше ти...

На тръгване.

 

 

Последно тръгване. И едновременно.

Дори в една посока.

Последно заедно. Но поотделно...

И само тъпа болка...

 

Не силна, а досадно глупава.

Каква раздяла само!

Живяхме с теб фалшиво влюбени

и поотделно заедно.

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??