3.10.2004 г., 12:19 ч.

РАЗДЯЛА 

  Поезия
1227 0 0
Раздялата не ме отмина,
почука и на моята врата.
А после с ръка невидима
отне ми теб и радостта.
Опитах аз да я изгоня,
да отблъсна тази ледена ръка.
После тичах да я догоня,
но тя бе по- бърза дори от смъртта.
Защо ли искаше да ме накаже?
Защо отне те тя от мен?
Отиде си без дори да ми покаже
как се живее на страданията в плен.

© Диана Кунева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??