16.02.2007 г., 16:27 ч.

Раздяла 

  Поезия
723 0 3
Мрачно пак е в моето сърце -
защо си тръгна ти от мен?
Без теб разделям се на две
и гледам в тъмнината натъжен.

Сърцето ми тъжи за теб.
Ела при мене тихо, мила.
Обвит съм аз със лед
и нежно докосни ме - преди красотата ти
леда да е стопила.

Обичам те, не крия.
Теб - момичето на моите мечти.
Каква бе таз магия?
Ти сърцето мое покори.

© Цветелин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??