27.12.2009 г., 0:23 ч.

Раздяла или нещо друго 

  Поезия » Друга
692 0 1

Предколедни искри от висше просветление

направиха света по-простичък и чист

Кому е нужно нечие страдание

в безветрие да вдигаме платна

пътуваме и движим се така

и няма забавление да стопли нашите сърца

 

Виждаме грешките но няма избавление

решили сме съдба да е това

и вместо да почувстваме болка и смирение

от лодката ще скочим през глава

Вълни от глупост и презрение заливат ни

и няма глътка топлина

Да бъде твоето желание Отлитам куцайки

виж слънце над морето лекичко изгря

© Иван Радев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бравоо, браво!
    Чудесно е.
Предложения
: ??:??