26.07.2007 г., 0:57 ч.

Раздялата 

  Поезия
636 0 1

                        РАЗДЯЛАТА



           Тръгвам си аз... тръгваш и ти,
           помежду ни само спомени остават
           и от тях може би мъничко боли.
           А бяхме толкова щастливи,
           но ревността двама ни победи.
           Много хора на пътя ни заставаха -
           с нечисти помисли и подли лъжи,
           много пъти побеждавахме ги,
           докато накрая не предаде се ти...
           Събираме се, разделяме се
           и докога ще продължаваме така?
           Мисля си, че вече това е краят,
           прекалено груба стана нашата игра.
           Не се рови във пепелта -
           там няма да намериш огън,
           знай, свършено е с любовта
           веднъж щом чу от мене сбогом!!!

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??