6.10.2011 г., 21:00 ч.

Раздялата 

  Поезия » Любовна
977 0 2

Раздялата е нещо, от което ни боли...

Остават само спомени красиви.

Дали отново ще се срещнат нашите души?

Дали ще бъдем пак така щастливи?

 

 

Ти отлетя... Останах аз сама.

В очите ми сълзите все напират.

Душата ми крещи от самота.

Без теб не мога аз да съм щастлива.

 

 

От днес ще бъдеш виртуално с мен,

а аз копнея пак да те докосвам.

Копнея за целувката след тежък ден,

с която ти на прага ме посрещаше.

 

 

Раздялата е нещо, от което ни боли,

макар да знам, че неизбежна тя е.

Ти все така държиш сърцето ми във плен,

ще чакам твоето завръщане до края.

 

---

посветено с много обич на моята Ели

"Това, което не ни убива, ни прави по-силни"

 

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??