28.04.2011 г., 10:15 ч.

Раздялата е невъзможна 

  Поезия
559 0 3

Какво ли значи да се разделим,

да сложим край на наш'та връзка,

да няма утрин с телефонен звън,

да прави всеки к'вото иска...

Можем ли да сложим край

на чувства, търсещи една посока,

един от двама ни ако изтрай,

на другия ще прочете урока...

Раздяла с тебе, някакъв абсурд,

звучи безумно, тъжно, грубо,

кому е нужен метод твърд

да правим нещо толкоз лудо...

С раздялата да видим, че в света

един без друг е просто невъзможно

отново преоткрили любовта,

да проумеем, че е нещо сложно...

И истината ще се разбере -

врагът ще спре да тържествува,

любов такава няма да умре -

напук на всичко, тя ще съществува...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за тази красота, с която "нахрани" душата ми. АДМИРАЦИИ.
  • Харесах!!
  • Превъзходно!
    "И истината ще се разбере -
    врагът ще спре да тържествува,
    любов такава няма да умре -
    напук на всичко, тя ще съществува..." да бъде!
Предложения
: ??:??