4.03.2016 г., 19:07 ч.

Разговор с Михаил 

  Поезия » Философска
340 0 0

Разговор с Михаил
ReмаТе

 

Аз толкова много
обичам страната си,
мъдростта е побрала 
на човешкия род,

"но гласът на народа 
- един на хиляда, 
ще може ли той, 
да достигне до Бог!?"

 

Ще пробудиме вярата
в сърцата на младите, 
байраци ще вдигнат
и с песен ще тръгнат

 

(от тук да се чуят)
до райска врата:

 

- Господи, Боже - 
бди над България! 
в замяна ти носим
живот и душа.

© Людмил Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??