31.10.2008 г., 22:50 ч.

Разговор за смисъла 

  Поезия
553 0 4

Защо толкова много боли?

Защото обичаш истински - това си личи.

Спри да обичаш. Стани егоист, пък тогава да видим.

Спрях да обичам. По съвета ти станах добър егоист.

Какво мислиш, не е ли различно?

Не!... И сега ме боли - само че ме боли безсмислено! 

© Георги Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??