Oct 31, 2008, 10:50 PM

Разговор за смисъла 

  Poetry
550 0 4

Защо толкова много боли?

Защото обичаш истински - това си личи.

Спри да обичаш. Стани егоист, пък тогава да видим.

Спрях да обичам. По съвета ти станах добър егоист.

Какво мислиш, не е ли различно?

Не!... И сега ме боли - само че ме боли безсмислено! 

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??