31 окт. 2008 г., 22:50

Разговор за смисъла 

  Поэзия
552 0 4

Защо толкова много боли?

Защото обичаш истински - това си личи.

Спри да обичаш. Стани егоист, пък тогава да видим.

Спрях да обичам. По съвета ти станах добър егоист.

Какво мислиш, не е ли различно?

Не!... И сега ме боли - само че ме боли безсмислено! 

© Георги Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??