29.08.2023 г., 10:56 ч.

Разходка с каруца 

  Поезия » Любовна
248 1 2

Как искам да те возя на каруца
на нивата да пеем за любов.
Каруцата във ритъма скрибуца
от плевнята до гара Бов.
Гърдите твои днес са хляб омесен.
Снагата ти е тънка като плат.
А слънцето - семафорът небесен
нашъпва сладко колко съм богат.
И в черквата свещица ще запалим
да може Бог да ни прегърне.
И после по целувка ще оставим,
преди на село да се върнем.

© Йотор Амер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??