28.02.2010 г., 12:20 ч.

Разходка след водка 

  Поезия » Хумористична
509 0 0

Романтична нагласа.

Крайпътна украса.

Ресторант със тераса,

на терасата – маса.

Момичета наши,

наливайте чаши!

От водките ваши

пътят не плаши.

Колата ни драсна.

Скоростта - бясна.

Посоката дясна

оказа се тясна.

Занесе колата

и край на играта.

А... цялата комедия

завърши в ортопедия.

© Харита Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??