Искам с теб да бъда,
до мен да бъдеш ти.
В мигове вечност,
погледи срещнати.
Желая да докосвам твоите коси,
толкова гладки, толкова чисти.
Копнея да удавя се във твоите очи,
завинаги потънал в море от мечти.
Моля се аз да ме чуеш,
крещя със тих глас.
Моля се да разбереш,
какво за мен значи да има нас.
Умирам всяка минута, всяка секунда,
в която не те виждам и отвътре се изяждам.
Животът мой е във ръцете твои,
осмисли го или го отнеми...
© Божидар Лазаров Всички права запазени