10.06.2022 г., 14:55 ч.

Разкажи ми 

  Поезия
285 0 0

Разкажи ми -

за себе си, за несподелените чувствата,

за мислите, за несбъднатите мечти.

Покажи ми -

блянът, желанието, коeто в сърцето гори.

Нарисувай ми -

любовта, греха, вечността

и всички онези страсти, които бушуват в непокорната ти душа.

Опиши ми с красивите си искрящи очи

всичките копнежи, които изпитваш,

а със солени, пълни с мъка сълзи

всичката несправедливост и болка, която потискаш.

Разкажи ми -

за лятото, есенните листа, за красивите места, които си посетила.

Покажи ми -

как мъничките неща могат да променят и докоснат всички сърца.

Научи ме -

да виждам, разбирам, да мога да вървя винаги усмихнат

така както когато съм с теб.

Излъжи ме -

че лошите думи, усещания и чувства

никога няма да ме настигнат.

Напиши ми писмо

и със златни целувки го нарисувай,

подпечатай го със страстна любов

и като отпечатък в съзнанието ми го публикувай.

Разкажи ми всичко това,

защото аз искам да те опозная и да се влюбя,

нищо че още не съм те срещнал.

© Радослав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??