Разкажи ми -
за себе си, за несподелените чувствата,
за мислите, за несбъднатите мечти.
Покажи ми -
блянът, желанието, коeто в сърцето гори.
Нарисувай ми -
любовта, греха, вечността
и всички онези страсти, които бушуват в непокорната ти душа.
Опиши ми с красивите си искрящи очи
всичките копнежи, които изпитваш,
а със солени, пълни с мъка сълзи
всичката несправедливост и болка, която потискаш.
Разкажи ми -
за лятото, есенните листа, за красивите места, които си посетила.
Покажи ми -
как мъничките неща могат да променят и докоснат всички сърца.
Научи ме -
да виждам, разбирам, да мога да вървя винаги усмихнат
така както когато съм с теб.
Излъжи ме -
че лошите думи, усещания и чувства
никога няма да ме настигнат.
Напиши ми писмо
и със златни целувки го нарисувай,
подпечатай го със страстна любов
и като отпечатък в съзнанието ми го публикувай.
Разкажи ми всичко това,
защото аз искам да те опозная и да се влюбя,
нищо че още не съм те срещнал.
© Радослав All rights reserved.