29.10.2004 г., 7:04 ч.

Разказвай ми 

  Поезия
729 0 0

Ти си моята утеха
с теб съм друга, добра
свалям си маската
обличам рокля с червени цветя.
С теб мога да вярвам че има
в живота красиви неща
разказвай ми приказки,
а аз ще те слушам
отпивайки вино едва
Разказвай дори и измислени
които завършват така
и живели те дълги години
в любов, в мир, в доброта..

© И.Маркова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??