21.02.2008 г., 16:53 ч.

Разкодирано 

  Поезия » Любовна
516 0 2

Разкодирано

Танцува душата ми лебедово езеро...
и скрежът по върха на пръстите ми...
бързо се топи..
Целува самотата ми дивото, непрочетено...
в очите ми йероглифи от тайни...
дори кодираното боли...
И огънят на съдбата с мен си играе...
пролетта ми шепне за нови мечти...
а аз просто нехая...
Сърцето ми лесно ще се омае,
но от допира само на твоите очи,
за други не искам да зная...
И боли, и боли, и боли...
Нашата далечност ми напомня...
за отминалите дни, когато...
аз докосвах те, а ти...
целуваше ме, а аз потръпвах бяла...
и всичко в мен от страст сега крещи...
обичам те, без теб бих била нецяла...
Танцува душата ми лебедово езеро
и кой сега ледът ще стопи...
Танцува сърцето ми прочетено...
и от болка кърви...
разкодирано...

© Надя Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??