1.04.2008 г., 7:58 ч.

Разкопчавам със зъбите блузката :) 

  Поезия » Хумористична
1233 0 26

Малко от веселата ми част:  :) 

 

     *       *        *

 

Тук ли си? Не те виждам във тъмното!

Червило разлято, ухае на... вкусно,

езикът ми тръгва надолу - по "стръмното",

а с пръсти докосвам твоите  устни...

Разкопчавам със зЪби твоята блуза,

леко те драска брадата ми,

ти... божествена - Фея и Муза,

плъзваш ръка към бедрата ми...

Чувстваш ме вече... доста "наежен",

напрегнат и много нахъсан,

под мен трепериш в порива нежен,

дъхът ти е все по-накъсан...

Даааа! Продължавай - не спирай!

Крещиш със възбуда в ухото,

а аз отпивам от студената бира

и се намествам удобно в... креслото...

Притварям очи и сам във салона,

поглеждам към лампата, тъпо!

Така е!... Бачкам на секс-телефона...

Тааа... докъде бяхме стигнали, скъпа?!...  :)

 

               *        *        *

А който изпитва жажда към развръзката, ще намери много от нея тук:

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=85835

 

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??