10.01.2005 г., 12:04 ч.

Разкрита душа 

  Поезия
995 0 0
Знам, животът ни е толкоз кратък
и за красивите неща не ще остане време,
дори да викам със молба към Бога,
не ще се върне онзи миг на първата целувка...,
първи трепет и погледът  щом станах твоя.

Обичам те, не мисля да го крия,
разкрих душата си отдавна...
И тези думи днес изричам,
да сложа край на злобата отровна.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??