9.03.2013 г., 6:32 ч.

Разкъсан сън 

  Поезия » Любовна
974 0 0

Ако сега поискам безпрогнозно

да завали в очите ми небе.

А после вятър в мислите ми боси

да обуздае две следи към теб...

 

Дали паважът ще танцува влюбен

под ромона на търсеща вода?!...

И пак ли твоят ум ще се загуби

от луда обич по една жена,

 

която те рисува… Като изгрев…

И като влюбен ден върви към теб.

Забраните съблича… И е чиста.

А дните ù, по диви от коне,

 

препускат все към тебе…

                                   А отляво

една неотболена самота

минутите брои… И те оставя

да бъдеш жаден.

                             Търсиш ли страстта,

 

която пари в мъжките ти длани,

когато блудно нощите горят?...

И търси път… В очите да остане,

разкъсала с мечтите си съня…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??