15.03.2008 г., 23:00 ч.

Разкъсващи са думите 

  Поезия » Любовна
898 0 12

Понякога ме топлят думите.
Задушавам се
, красива е илюзия...
Искам да усетя студ.
Освежавам се
, нежен блян...


Понякога ме късат думите.
Разделям се
, сърцето е парченце лед...
Искам да усетя игличка и конец.
Вливам се
, желана страст...


Понякога ме нараняват думите.
Разкъсвам се
, парченца плат...
Искам да усетя капка обич.
Опиянявам се
, любовен опиат...



© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??