Дива, нетипична,
всеки миг различна!
Страх усещам аз у теб,
не можеш да владееш мен!
Побъркваш се, усещам слабостта ти,
мощта ти изчезва като лекичък бриз!
Не можеш ти да бъдеш крал,
в непозната земя си се наврял!
Не искай от мен подчинение,
това може да ти донесе само отвращение!
Не искай от мен да следвам някакви клишета!
Аз съм просто различна,
сега съм една, после съм друга,
лоша и добра, дива и щастлива!
Ако не ти харесва това,
знаеш къде е моята врата!
© Деница Тодорова Всички права запазени