11.11.2018 г., 17:42 ч.

Различна съм 

  Поезия » Любовна
772 7 10

Не ме поливай

няма да поникна.

Повярвяй…

тази почва не е моя

Една любов по –истинска,

по-пълна,

отново те очаква зад завоя.

Не мога да съм розата,

която

ще гали сетивата ти

омайно…

Различна съм,

ранимо ,нежно цвете,

във грудката си скрило

тъжни тайни.

© Вени Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??