21.09.2023 г., 21:05 ч.  

Различни емоции 

  Поезия » Друга
201 0 0

Различни емоции имах в един ден.

Това беше ново за мен.

Какво направихте с емоциите ми днес?

Май загубих интерес!

Страх щастие и тъга в мен се вляха!

И после сълзите ми се изляха.

 

 

 

© Нина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??