16.10.2012 г., 17:02 ч.

Различни сме 

  Поезия » Философска
963 1 7

Различни сме! Затуй навярно, Боже,

създал си толкова нюанси на живота!

Един да мрази, друг да дава повече,

а трети - да обича както може!

 

Но два от цветовете пощадил си

( навярно не от мързел и наивност).

Или е бяло бялото наистина,

или е черно - тука няма милост!

 

Така и в нашите души изгубени,

макар обвити във различна външност,

си посадил и рози, и коприва ти!

А градинарят... Кой избира всъщност?!

© Йордан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??