23.11.2012 г., 11:51 ч.

Различно 

  Поезия » Любовна
573 0 1

Всеки се променя,

неусетно става друг.

Може би във лабиринта

тръгвам в друго време,

чудиш се защо съм тук.

Нито чакам те отдавна,

просто някак си се припознах.

Всъщност, знаеш -

лабиринти няма,

има ги единствено

когато те прегръщам във съня.

© Мария Начева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??