24.02.2008 г., 15:31 ч.

Различно 

  Поезия
429 0 2
 

Различно

 

Не заспивай, нощта е прозрачна,

в нюанси на синьо привлича страстта

и в блед полутон, и малко различна

с аромат непознат ми ухае плътта.

На дъх разстояние пред тебе заставам

и тръпна в очакване на нещо различно.

В полумрака на стаята до тебе оставам,

до полъха свеж и така нетипичен.

Не казвай и дума - те са ненужни,

влей се със поглед във мойто съзнание!

Изтрий със докосване ласките чужди

и нека си спомням за теб до незнание!

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??