За теб е клише.
За мен не.
Ти виждаш идея.
Аз виждам възможност.
За теб е просто пейка в парка.
За мен е дълъг разговор съчетан от смях и сълзи.
Ти я гледаш.
Аз я виждам.
Ти я чуваш.
Аз я слушам.
Само че докато ти спиш дълбоко.
Аз съм потънал в дълбоки размисли за нея.
Знаеш ли каква е разликата.
Ти се събуждаш наспан.
Аз се събуждам влюбен.
© Стилияна Всички права запазени