20.06.2017 г., 23:29 ч.

Разлистена есен 

  Поезия
216 0 1

 

 

 

 

 

 

Разкошен светъл ден,
слънце болезнено ярко -
присвивам очи ослепен
и отлитам нейде за малко ...

 

сред зелена росна трева,
в небеса, като сини зеници,
сред избуяли в полята цветя
и песни на розоберни девици ...

 

Чудно, как е магично и лесно,
от ден такъв, светъл, чудесен,
в душата - глухарче отнесено,
да се разлиства моята есен ...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??