20.06.2023 г., 8:57 ч.

Разлистване на страниците 

  Поезия
179 0 0

Нека тихо да поседнем

на леглата си, деца,

и към книга да посегнем

с развълнувани сърца.
 

Зима вие вън студена.

Сняг навсякъде вали,

ала ние сме засмени

пред снежинките, нали?
 

Виждам Коко, че мечтае

за любимата шейна.

Утре сутрин ще играем!

Ще се спуснем от върха!
 

Бори, Дори и Йоана,

вижте книгата пред вас

и скокнете под юргана.

Да четем сега на глас.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??