4.12.2007 г., 11:13 ч.

Разлив 

  Поезия
551 0 21
 

 

 

Мога да помоля да останеш,

но какво това ще промени?

Разливът отдавна е настанал,

повече от всякога руши.

 

Мога и за прошка да помоля,

но дали изобщо някъде сгреших?

Длан себична, невъзможно плоска,

може ли любов да задържи?

 

Мога да помоля да не казваш,

но поне отвори ли уста?

Със мълчание не можеш да наказваш

и без това е само тишина.

 

Мога да подам ръката,

но топлината ми за теб е чужда.

Любовта, изчезна със вината,

мога... но дали е нужно?

 

 

 

 

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??