29.09.2007 г., 13:03 ч.

РАЗМИНАВАНЕ 

  Поезия
514 0 8
 

       РАЗМИНАВАНЕ


В очите ти замислени дихания

оставят диря всеки следващ път.

Космически огромни разстояния

напук между душите ни кръжат.


Къде се лута твойто ежедневие,

завихрено в миражни висоти?

Самотната ми гордост ли е жребия

за мен, да няма вече Аз и Ти?


Наблизо крачим, а не се долавяме,

сърцата само бият в унисон.

След всяка среща пак се разминаваме,

 превръщайки душите си във стон. 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??