21.02.2018 г., 3:12 ч.

Разминаване 

  Поезия » Любовна
338 1 1

Разминаване

 

Ти ще съжаляваш за поканата

и възможността, пред тебе блеснала.

Аз ще съжалявам за измамата

и, че някога случайно съм те срещнала.

 

Всеки ще върви по пътя стръмен

със надеждата, че може да се срещнем.

А ако случайно, в миг, се зърнем,

ще отминем, без да се погледнем.

 

Люлякът все тъй ще си ухае.

Ала без да му усетим аромата,

ще извърнем с теб главите си нехайно,

като абсолютно непознати.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разочарованието превръща близко познатите в крайно далечни непознати! Това, за света е без значение! Само за "непознатите". Поздрав!
Предложения
: ??:??