Разминаване
Ти ще съжаляваш за поканата
и възможността, пред тебе блеснала.
Аз ще съжалявам за измамата
и, че някога случайно съм те срещнала.
Всеки ще върви по пътя стръмен
със надеждата, че може да се срещнем.
А ако случайно, в миг, се зърнем,
ще отминем, без да се погледнем.
Люлякът все тъй ще си ухае.
Ала без да му усетим аромата,
ще извърнем с теб главите си нехайно,
като абсолютно непознати.
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены