4.07.2019 г., 9:58 ч.

Разминаване 

  Поезия » Друга
897 5 2

Минах през римата

Някак засилен пристигнах

А как се забавих...

Забравих че съм на гости 

 

Не пече вече сладките

Както в началото

Не й сменям крушките;

Вместо танго, танто за танто

 

Наскоро пак минах през нея

Нескопосан във танците

Сърди се, аз руменея

Защо да повтаряме?

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, Ники, Мариана, радвам се, че почувствахте!
  • Радвам се, че мога да те чета Габс!
    Винаги творбите ти ми носят удоволствие!
Предложения
: ??:??