5.04.2008 г., 17:36 ч.

Размисли 

  Поезия » Философска
501 0 2

Да стигам с философски разсъждения

до изхода от някаква позиция.

Напразно се изгубих в разхищения,

в раздела - философска секция.

Да стигам с трезвото си мислене -

"съвременен човешки егоизъм".

Да почнa с правилното дишане

и да не броя преди да избух-лизам.

Ще ми е лесно в новото столетие,

дори на нищо да не заприличам.

Душата ми, опряна в пистолетите,

след като умре - ще мога ли да дишам?

 

© Дарина Дякова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??