21.10.2008 г., 11:48 ч.

Размисли 2 

  Поезия » Философска
641 0 5
                  
               Достойно да живееш
                                     като стар,
                         е нужно
               разумно да си се трудил
                                      като млад.
  

© Борислав Пелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??