25.12.2014 г., 16:08 ч.

Размисли 

  Поезия » Друга
367 0 0

Когато бягаш –
оставаш там,
където трябва да бъдеш.
Път за никъде.

 

Премръзнал,
свит до бордюра
я чакаше.
Остана без питие.

 

Ако има храм божий –
има храм човешки.
Обърна се с болка
и продължи.

 

Тя докосваше роза.
За дъщеря си.
Добро-зло, любов-омраза.
Боровете устояват на страстите.

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??