Dec 25, 2014, 4:08 PM

Размисли 

  Poetry » Other
472 0 0

Когато бягаш –
оставаш там,
където трябва да бъдеш.
Път за никъде.

 

Премръзнал,
свит до бордюра
я чакаше.
Остана без питие.

 

Ако има храм божий –
има храм човешки.
Обърна се с болка
и продължи.

 

Тя докосваше роза.
За дъщеря си.
Добро-зло, любов-омраза.
Боровете устояват на страстите.

© Ава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??