2.12.2017 г., 0:18 ч.

Размисли и страсти 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
373 1 1

Когато листата окапят

попитай ги за мен.

Те ще разкажат,

как огрявам утрините ти

заедно със слънцето,

идвам при теб.

За да ти дам смисъл

да се събудиш, с усмивка.

И когато вечер погледнеш небето,

накарай луната да ти разкаже

как в тъмните нощи бдим над сънят ти...

Както някога...

И звездите помолих, да светят за теб

да не ти е тъжно и самотно в нощите без мен,

погледнеш ли на горе, да познаеш...

Аз съм там.

 

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??