16.02.2017 г., 21:47 ч.

Размисъл 

  Поезия » Хумористична
836 1 0

Искам да отида до Луната

с мой частен самолет, 

да се устроя с жената

и да не бъда вече сиромах проклет.

 

Искам там да заживея,

последван от големия късмет,

и пари да не пилея

в търсене на щастливия билет.

 

Няма вече да се мръщя,

няма да се карам,

и на Пена под полата,

тайно няма аз да барам.

 

Биричка ще пийвам,

гледайки към земята с послеслов,

и под постелята ще легна

чак, когато съм готов.

 

Че какво е пийване без мач,

най-добре май тук да си остана, 

и с момчетата в бара

приказка хубава аз да подхвана.

 

И пиян посред нощ да се завърна,

жена ми да ме чака на вратата –

ядосана и цяла пребледняла,

хванала точилка в ръката.

 

,,Къде пак се запиля бе?

Едно и също всеки ден!

Сега за наказание

ще правиш секс с мен."

 

В крайна сметка

заминах за Луната,

а жената и децата,

оставих на Земята.

 

 

 

© Янита Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Светът е оцелял, защото се е смял" »

8 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??