17.11.2021 г., 18:20 ч.

Размисъл 

  Поезия » Гражданска
315 0 0

Земя благáта, 

същински Рай.

Народец - шепа, 

беди безкрай.

Съдба нелепа.

Достойни хора

стоят открай.

Начело Ганьо

парици клéпа*.

 

 

-----------------------------------

* - клéпя - кова, наковавам

 

 

 

13.11.2021г.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??