19.05.2012 г., 9:33 ч.

Разранени мисли 

  Поезия » Пейзажна
667 0 14

Питах – никой не знае къде е зеленото.

Наръч втренчени погледи, страх и мълчание.

Обрисувана с татуси снежни поледица -

бяла, плашещо бяла –да  загубиш съзнание.

 

                                *****

Очертават измислици хълмове в тъмното.

Заваляха илюзии във забавен каданс.

В разраненото време светли мигове плъзнаха.

Гордостта ми поиска от теб втори шанс.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??