Цигарка и кафе,
приятно утро.
Усмивка на лице,
не тъпа мутра...
Спокойствие, релакс,
без стрес -
Настройка хубава на макс
на мой адрес.
Ми, е добре е, да,
не се оплаквам,
и в женските тела
очи изплаквам...
------
Последното дано не прочете
Любимата ми, че добре ще сгрее
шамарчето й моето вратле,
и тук един врабец започна да се смее :0))
28.05.2022.
© Георги Каменов Всички права запазени