Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Детското у нас свързваме с невинността,с вярата че доброто ще надделее,с чистите и неподправени отношения,обаче условията в които живеем го убиват или ни принуждават сами да екзекутираме тази част от себе си, за да оцелеем.Ако може да се твърди, че се оцелява след това.
Поздрави!