19.10.2008 г., 22:13 ч.

Разумно 

  Поезия » Философска
570 0 3

Разумно начало.
Разумно съществуване.
Разумни мисли.
Разумен труд.
Разумна любов.
Разумни мечти.
Разумно приятелство.
Разумно общуване.
Разумно мъдруване.
Разумно семейство.
Разумни деца.... ... ...
Разумно до края!
Дали си живял?

Учи се разумно,
но от греха.
Тогава ще живееш
воден от Разума,
докоснат от Мъдростта,
със сърце искрящо,
пленено от Любовта.

Дали е разумно?
Ако отговора имаш,
започни от сега!

© Ева Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??