3.02.2019 г., 22:42 ч.

Развързах... 

  Поезия
641 4 12

Развързах мечтите ми,

вързани здраво

за "написаната" съдба.

Отворих вратата на риска

широко

с ключа на една сълза.

Послушах сърцето си,

то помни всичко,

което  забравих

и тръгнах да търся

съня си в съня,

в който

младостта си

оставих...

 

 

 

 

 

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??