3 февр. 2019 г., 22:42

Развързах... 

  Поэзия
639 4 12

Развързах мечтите ми,

вързани здраво

за "написаната" съдба.

Отворих вратата на риска

широко

с ключа на една сълза.

Послушах сърцето си,

то помни всичко,

което  забравих

и тръгнах да търся

съня си в съня,

в който

младостта си

оставих...

 

 

 

 

 

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??